Louis Vuitton presenteert de eerste Amerikaanse ontwerper voor objects nomades.

Op Design Miami 2019, debuteert Louis Vuitton de eerste Objets Nomades collectie van een Amerikaanse ontwerper. De “Swell Wave Shelf” van kunstenaar Andrew Kudless. Van 4 tot en met 8 december zal LV de collectie exclusief presenteren naast andere nooit eerder vertoonde Objets Nomades collecties in Miami.


Zoals te zien in de afbeelding hierboven, is de “Swell Wave Shelf” collectie voorzien van golvende, glad gepolijste eiken planken die in perfecte spanning worden gehouden door opvallende rode lederen riemen. Volgens het persbericht is de collectie een “ode aan de krachtige krachten en het delicate evenwicht van de natuurlijke wereld”.
LV’s Objets Nomades is een steeds groeiende exploratie naar limited edition meubels, kunst en creativiteit. Elke collectie verweeft de savoir-fair van het merk met de meest interessante geesten in de designwereld. Dit omvat o.a. werken van Patricia Urquiola, India Mahdavi, Atelier Oï, Atelier Biagetti, Barber&Osgerby, de Campana Brothers, Damien Langlois-Meurinne, Raw Edges, Zanellato/Bortotto, Marcel Wanders, Tokujin Yoshioka, Nendo, André Fu, en nu Andrew Kudless.

Bron: Highsnobiety

Geef een reactie