Modetrends herfst/winter 2019

We hebben afscheid moeten nemen van de zomer en zitten nu middenin het regenachtige najaar. Natuurlijk missen we het zonnetje, maar we kunnen nu wel lekker in onze pyjama Netflixen op de bank. Elk seizoen zijn er weer nieuwe trends op het gebied van mode, zo ook deze herfst en winter. Dit jaar is de gebreide trui van oma weer helemaal terug, maar ook het dragen van opvallende sieraden is hip. We hebben drie nieuwe trends voor je op een rijtje gezet.

Gebreide truien

De koude dagen komen er weer aan. Dit betekent dat we weer warme truien kunnen gaan dragen. Een trui hoeft helemaal niet strak te zitten, kies deze herfst en winter voor een lekkere oversized trui. De kabeltrui is weer helemaal terug van weggeweest. Hoe groter de kabels, hoe beter. Naast dat de trui heerlijk warm is, kun je deze ook nog eens heel leuk combineren. Draag de trui op een basic spijkerbroek of juist op een toffe rok. De kabeltrui kan je outfit net iets leuker en stoerder maken. 

Printjes; nog steeds hip!

In de zomer droegen we al volop prints, maar deze trend zet in de herfst en winter van 2019 nog gewoon even door. De najaarsmode wordt echt een feestje met alle verschillende soorten printjes. De pied de poule print gaat al heel wat jaren mee, maar is dit seizoen weer helemaal terug. Deze print is stijlvol, maar ook erg speels. Daarnaast zijn de dierenprintjes ook niet weg te denken uit onze garderobe. Een luipaarden-, slangen- of toch zebraprint? De keuze is reuze. Niet zo weg van de drukke printjes? Je kunt er ook voor kiezen om een sjaal of riem met een subtiele  print te dragen. 

Opvallende sieraden

In 2018 waren de minimalistische sieraden helemaal hot en happening, maar in 2019 is dit toch net iets anders. Sieraden mogen gezien worden, het mag in de herfst en winter dus nog opvallender en groter. Neutrale kleuren zijn natuurlijk ideaal als basis, maar vul deze tinten gerust aan met iets meer opvallende kleuren zoals bordeaux of magenta. Ook de grote oorringen zijn weer helemaal terug van weggeweest. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Wil je toch opvallen met sieraden, maar zijn die grote oorbellen niks voor jou? Draag dan mooie Swarovski sieraden. Deze bevatten een kleurrijke steen en zijn overal bij te combineren. 

Tagged: <a href="https://marlice.nl/tag/mode/" rel="tag">mode</a>, <a href="https://marlice.nl/tag/trends/" rel="tag">trends</a>

Geef een reactie