De beste feestoutfits

 

Nederland zit vol met allerlei feesten en tradities. Deze feesten en tradities komen ook bijna allemaal gepaard met verschillende kledendracht en outfits. Nederlanders houden nou eenmaal van verkleden. Dit artikel is bedoeld om jou deze feestjes er weer tiptop uit te laten zien.

 

Het meest besproken feest van de afgelopen jaren is toch echt het sinterklaasfeest. Het sinterklaasfeest zou namelijk racistische elementen bevatten. Dit heeft het feest bij sommige in een verkeerd daglicht gezet. Toch wordt het feest, na een paar aanpassingen, weer volop gevierd. Het sinterklaasfeest heeft echter maar twee outfits, die van zwarte piet en sinterklaas.

 

Na het sinterklaasfeest is kerstmis het grootste feest in Nederland. Dit feest is internationaal ook erg groot. De beste kerstoutfit is natuurlijk een ouderwetse foute kersttrui. Deze zorgt ervoor dat je positief opvalt bij het kerstdiner. Dit terwijl de rest van de familie strak in pak aan de tafel zit, heb jij de lachers op je handen. Een leuke kersttrui is online gemakkelijk te vinden. Als je echt een originele ouderwetse wilt zal je ergens op een kerstmarkt moeten gaan kijken.

 

Een ander groot feest in Nederland is carnaval. Carnaval wordt vooral in Brabant erg uitbundig gevierd. De bedoeling bij het carnaval is dat je zo gek mogelijk verkleed komt. Je kan het letterlijk zo gek maken als je zelf zou willen. Om echt de show te stelen zal je naar de trends van de afgelopen maanden moeten kijken. Ook kan je zelf een pak in elkaar zetten, op deze manier weet je in ieder geval dat je origineel zal zijn.

 

Ook met oud en nieuw zijn er mensen die zich verkleden. Dit komt doordat er vaak themafeesten worden gegeven. Hierdoor kan je feestelijk en verkleedt het nieuwe jaar ingaan. Hoe je je kleed hierbij hangt natuurlijk volledig af van het thema van het feest. Zorg er in ieder geval wel voor dat je gelukkig het nieuwe jaar in gaat.

Geef een reactie