Op zoek naar een kinderwagen

De afgelopen weken heb ik even wat gesprekken meegekregen van vrienden (een stelletje) die op zoek zijn naar een kinderwagen. Dit wordt hun eerste baby dus alles moet perfect zijn! Ik weet zelf niet zo heel over babyproducten behalve de basis dingen maar hun zoektocht naar een kinderwagen heeft mijn interesse gewekt. Dus besloot ik mij heel lichtelijk in te verdiepen.

Tot mijn verassing en trots zijn wij in Nerdeland blijkbaar experten in het maken van kinderwagens.
Nederland telt 3 internationaal succesvolle kinderwagen bedrijven. Bugaboo, Easywalker en Joolz. Ze zijn ook allemaal, of zijn begonnen met een USP.

Bagaboo

Net als bij alle 3 de andere merken is product design een groot aspect bij de kinderwagens. Bugaboo richt zich op duurzaam design en willen ervoor zorgen dat je de kinderwagens zo lang mogelijk kunt gebruiken. Dit doen ze door middel van hun modulair design. Het wordt je zo makkelijk gemaakt de onderdelen te vervangen en zo langer met de kinderwagen te gaan.

Easywalker

Easywalker is in 1989 opgericht in Amsterdam. Het ontwerp met driewielen heeft toen heel veel aandacht getrokken. Niet alleen hoe het uitzag maar ook de hogere stabiliteit die het met zich meebracht.

Joolz

Naast hun bekroonde ontwerpen doen ze bij Joolz alles aan om het welzijn van onze planeet . Ze dragen bij onder anderen door een boom te planten voor iedere verkochte kinderwagen. Ze maken daarnaast ook gebruik van reusable packaging.

Vraag en aanbod

Volgens statistieken geven wij in Nederland geven van alle Europese landen het meeste uit aan babyproducten. Daarnaast is Nederland een kennis en designland. Dit zorgt voor een ideale situatie voor innovatieve babyproducten.

Waar hebben zij uiteindelijk voor gekozen?

Het is uiteindelijk de Joolz day2 gew  orden. De functionaliteiten, features en bouwkwaliteit is vaak boven een bepaalde prijs klasse heel goed. Wat dan vaak een beslissende factor is de ‘look’. De design van Joolz Day2 was voor hun uiteindelijk ook de beslissende factor.

Ben je op zoek naar een leuke kraam Cadeau? Bekijk onze Shopping & Deals pagina voor wat inspiratie.

Geef een reactie