De 2018 najaar accessoires trends

 

Nog even en dan is de herfst officieel begonnen, de najaarscollectie begint langzamerhand de winkels over te nemen en het is dan ook leuk om te kijken wat de nieuwste trends zijn en welke accessoires daarbij passen. Welke kleuren zij in? Welke musthaves aan accessoires zijn helemaal hip? In dit artikel lichten wij toe wat de trends zijn voor het najaar 2018.

De kleuren

Allereerst is het belangrijk te kijken naar welke kleuren de trend zullen zetten dit najaar, dat zijn de kleuren petrol, bordeauxrood, maar ook leer, en mosterdgeel. Ook zijn de wat meer “neutrale” kleuren als donkerblauw en zwart ook een mooie basiskleur. Dit zal je echter vaak terugzien in de accessoires die gedraagt gaan worden.

Tassen

In de zomer viel het je wellicht al een beetje op, er worden meer rugtassen en heuptassen gedragen. Deze trend zet zich deze najaar en winter echter door. De praktische kant van een tas is deze winter wat belangrijker en dat is fijn voor op de fiets, maar ook naar het werk of voor een dagje naar de stad. Echter is de kleur en stof wel belangrijk. Zo kun je kiezen voor een gave kleur, maar ook met de “leertrend” mee gaan en kiezen voor een mooie dames tas leer.

Sierraden

In het najaar zal de nadruk vooral op wat meer grotere sieraden en is de kleur goud, de modekleur van dit najaar. Kies bijvoorbeeld voor grote gouden oorbellen of bijvoorbeeld een grove ketting of armband.

Hoeden

Wat echt onmisbaar is deze najaar is de hoed. Een hoed staat niet alleen super fashionable maar is ook nog eens heerlijk comfortabel. Het houdt je oren ook nog eens warm tegen de koude wind of je haar droog als het regent, win-win dus. Wollen hoeden is hierbij dé najaar trend, het houdt je hoofd niet alleen warm maar je haar wordt er ook niet statisch van.

Sjaals

Ook sjaals zijn deze najaar/winter niet eg te denken. Een sjaal om je nek of hoofd, het kan allemaal. Maar wat wel belangrijk is als je een sjaal kiest, is dat je een kleurrijke kiest. Een sjaal met veel kleur kan namelijk wat meer kleur en vrolijkheid aan je outfit geven, ideaal om de sombere koude dagen tegen te gaan deze winter.

Zoek jij nog de ideale accessoires voor jouw outfit? Bezoek dan eens de website van Lederwarenwebshop.

Geef een reactie