Wat zijn de lees brillen trends voor dit jaar?

Het uitzoeken van een leesbril is iets dat ik nooit heb hoeven doen. Tot nu toe! Onlangs heeft een vriend ontdekt dat hij misschien toch niet zo goed kon zien als hij dacht. Hij kwam naar mij toe voor niet-professionele mode advies. Het doel: het uitzoeken van een leuke frame!
Meestal weet ik wel wat qua stijl bij mij past, of dat hoop ik tenminste. Het uitzoeken van een leesbril voor iemand anders, was een challenge die ik heel graag op me wou nemen! Om hem het beste te kunnen adviseren heb ik even rond gekeken wat er zo in de wereld van lees brillen trending is. Mijn bevindingen wil ik natuurlijk graag met jullie delen.

 

Welke frames kunnen we nu verwachten

Eerst heb ik gekeken welke frames populair zijn voor lees brillen.
Net als half-rim zonnebrillen zijn ook half-rim lees brillen vrij populair. Het zijn best leuke brillen voor mannen. Misschien niet altijd mijn go-to voor dames lees brillen.

 

 

Daarnaast zijn ronde frames en hipster silhouetten ook erg erg trendy dit jaar. Voor zowel mannen als vrouwen.

 

 

Welke kleuren zijn dit jaar in trend?

Naast de frames heb ik ook even gekeken welke kleuren trending zijn voor dit jaar.
De Seizoenswisseling brengt vaak nieuwe kleuren met zich mee. Vaak heb je net een iets ander tintje, draag je andere kleuren en ben je gewoon in een andere mood. De frame die je draagt moet daar ook bij passen. Welke kleuren zijn er nou in trend?

Doorzichtig of licht doorzichtig is in deze zomer super trendy het past ook heel goed bij de hipster vibe!

 

Als je iets meer wilt opvallen kun je ook met een rode frame over straat. Rood ben ik bij vooral bij high-fashion labels gezien.
Daarnaast klassieke frame kleuren zoals tortoiseshell, zwart en bruin zijn nooit uit de mode gegaan.

 

Wat is het geworden?

We hebben toch voor een half-rim leesbril gekozen.

 

Ons doel was een leuke en goedkope leesbril kopen. Het was een reuze succes!

Geef een reactie