Op Black Friday shoppen

Het is alweer bijna Black Friday, een nationale feestdag voor shoppers. Lage prijzen, mega deals en veel korting! Daar kun je toch alleen maar blij van worden.

De afgelopen jaren is Black Friday en Cyber Monday in Nederland steeds groter geworden. Steeds meer bedrijven doen mee met de korting gekte. Dat betekent helaas ook dat het druk wordt, winkels zijn vol en spulletjes raken snel op. Een beetje werk en research is zeker de moeite waard.

Eerst moet je weten waar je op uit bent

Als je een plan wilt opstellen voor black Friday moet je eerst weten waar je op uit bent. Ben je op zoek naar iets heel specifieks? Misschien is het nu de perfecte moment om die hele dure schoenen die je ‘oh’ zo graag wilt.
Het kan ok zijn dat je met je budget zoveel mogelijk mooie spullen wilt kopen, meer in het moment shoppen. Het is dan ook belangrijk de beste deals te vinden.

Doel voor ogen

Als je weet waar je naar op zoek bent is dat de halve slag, nu is het belangrijk om uit te zoeken waar je het kan krijgen. Dus het is altijd een goed idee om een beetje te scouten, je kunt zo zien of ze het product al in hun winkels of webshops hebben. Als dat niet zo is, is het niet heel waarschijnlijk dat het alleen voor Black Friday wel te krijgen is.
Je kunt ook als je van plan was naar een fysieke winkel te gaan, kijken of het product op hun website staat. En ook niet onbelangrijk, of het ze wel in jouw maat hebben.
Als het al daar niet te vinden is, kun je beter je vizier op een andere winkel of webshop richten.

Information is Key!

Als je op zoek bent naar de hoogste kortingspercentage, en voor zo min mogelijk geld met de meeste spullen naar huis gaan, is het belangrijk even rond te kijken waar je de beste deals kunt krijgen.
Als je al ervaring hebt met Black Friday dan heb je misschien een idee van waar je de beste deals kunt vinden.

Als je nieuw in het spel bent, of je hebt het niet bijgehouden, omdat je wel wat beters te doen hebt, zijn er ook alternatieven.
Blog’s kunnen handig zijn om deals bij te houden, en als je echt het meeste uit black Friday wilt krijgen, kun je kijken op een shopping platform als SuperSales, die zich specialiseert in sale en deals.
Zij bieden alle deals van vrijwel alle leuke shops op he internet. De website heeft ook ieder jaar een Black Friday actie pagina waar je de top shops kunt. Zo zie je welke shops de beste deals hebben, of waar je naar op zoek bent.

Gebruik mandjes

Als je iets leuk vindt, stop het in je mandje, digitaal of fysiek. Als het in jou winkel mand is  kun je er nog rustig over nadenken, het is misschien niet het meest aardige voor je mede-shopper, maar op Black Friday geldt first come, first serve.

En als je zover bent, denk er over na, misschien niet te lang, maar denk er over na. Als je op een budget shopt, is er niks ergers als thuis komen en je geld weggegeven te hebben aan spullen die je niet wilt.
Of je nou naar één specifieke paar schoenen op zoek bent, of je wilt met zoveel mogelijk spullen de dag afsluiten. Als je slim te werk gaat, met websites zoals SuperSales, of je doet zelf het werk en research. Er valt tijdens Black Friday genoeg te  halen, dus ik wens je binnenkort veel plezier bij het shoppen.

Geef een reactie