5X Leuke truien, en een goed gevoel

Herfst en winter, dat zijn de seizoenen waar je de meest comfortabele kleding aan kunt trekken en er nog super trendy er bij uitzien. En wat zijn de meest comfortabele kledingstukken? Ja, Truien!
Het is tijd om je lievelingskleding stukken uit de kast halen, en je helemaal wegzakken in zachte wollen truien en oversized hoodies.

Als je toch op zoek bent naar iets nieuws voor de komende maanden zijn er ook genoeg leuke truien te vinden, in het bijzonder truien die zacht voor je huid zijn en ook goed voor het natuur.
In trend van het shoppen met een goed gevoel en schoon geweten,  zijn de truien in deze post zekerwetenhonderdprocent fair fashion.

 

Productie
Fair Fashion gaat niet alleen over kinderarbeid of absurd lage lonen. Het begint met een gezonde en veilige werkomgeving. Fair Fashion betreft ook het manier van winnen en bereid maken van katoen bijvoorbeeld. Deze voorbeelden zouden eigenlijk reden genoeg moeten zijn om je eraan mee te willen doen. Gelukkig doen we dat nu in Europa en het wordt ook steeds meer.

Duurzame productie komt ook vooral in Europese Landen voor. Landen waar er genoeg goede wetgeving is werknemers en hun werkplekken bestaat. Dit is ook heel duidelijk onder de jonge Nederlandse designer en labels. Ook grote bedrijven doen mee aan betere en schonere productie.

Hier zijn een aantal truien die je deze seizoen zeker even wilt oppikken. En je kan je daarbij nog goed voelen ook!
Alle truien zijn op Fair wijze gemaakt. Dat betekent dat ze een duu
rzaam katoen keurmerk hebben, en/of ze makken gebruik van schone technieken voor het produceren van hun producten.

 

Hier zijn een aantal truien die je deze seizoen zeker even wilt oppikken. En je kan je daarbij nog goed voelen ook!

 

[huge_it_slider id=”1″]

Als duurzaamheid en duurzame productie voor jou belangrijk is kun je via verschillende bronnen aan informatie komen over kledingproductie.
Je kan altijd je ogen openhouden voor verschillende keur-merken.

 

Geef een reactie