Herfst/Winter trends 2017

Wat zijn de trends voor de komende seizoenen?

Nu dat we langzaam de zomer achter ons laten en de koude seizoenen in gaan is het weer tijd om herfstkleding uit te kast te halen. De tijd om veel laagjes te dragen. Herfst is ook de tijd van de makkelijke kleding. Het is tijd voor mijn lievelingskledingstukken, die draag ik in herfst tot diep in de wintertijd. De seizoen wisseling brengt natuurlijk nieuwe trends met zich mee. Waar moeten we voor uitkijken deze herfst/winter seizoen?

 

Wat zijn de nieuwe trends van het 2017 herfst/winter seizoen.

Met de nieuwe seizoenen zijn er ook shows die de nieuwste trends en concepten showcasen, maar
gelukkig voor onze portemonnee en ons gemak, zijn we de afgelopen jaren een beetje aan het afstappen van het heruitvinden van de herfst en winter kleerkast.
Sommige kledingstukken hebben we dan ook een paar jaar achter elkaar dan weer gezien, en daar heb ik zeker niks op tegen.

 

De trenchcoat is voor mij niet weg te denken uit herfst, niet alleen herfst, je kant het vrijwel altijd dragen. Het is de perfecte tussendoor jas, je ziet er meteen zeer gekleed uit. Met de goed passende trenchcoat kan je dus bijna niet mis.

 

 

De Lammy coat is dit jaar weer te zien. Vorig winter was de zwarte Lammy coat vaak te zien, dit jaar is het ook weer terug.
Dan ook in andere kleuren. Door de binnenvoering kan je eigenlijk bijna niet mis wat gemak betreft.

 

 

 

De slogan Tee en Trui trend is ook nog niet voorbij. Het is een trend die al een tijdje leeft, en vaak komt het ook met een positieve message.  Als je het lang genoeg draagt is een beetje vintage en gebruikte look ook niet verkeerd.

 

foto: daily mirror

Een aantal trends die we deze herfst/winter kunnen verwachten.

Bloemen prints en faux bont, en kleur! De komende tijd is het weer al donker genoeg zonder dat onze kleerkast er ook zo  moet uitzien.
We kunnen veel kleur verwachten, iets wat we vorig jaar wel gemist hebben. Ook komen sommige oude materialen terug.

Fancy leggings en panty’s. Ook hier wordt vele gebruik gemaakt van veel kleur. Het is ook tijd de panty’s ook iets fancy’er wordt.
De nieuwe leggings voor herfst en winter 2017 zal jij bij mooiere gelegenheden willen dragen.

 

Corduroy is weer terug. We wisten allemaal dat het ooit zou gebeuren, de terugkomst van corduroy , we wisten alleen niet wanneer.
Het is zover.  Als je nog eraan moet wennen hoef je niet meteen een hele corduroy outfit aan, een broek is genoeg.

 

 

Bloemen en Kleur prints. Dit zullen we komende winter hopelijk vaak zien. Vooral voor jassen is het iets bijzonders. Het is weer eens wat anders als de één kleurige jas.

 

foto: afmu.net

De nieuwe herfst/winter seizoen brengt heel veel met zich. je kan gebruik maken van veel oudere stijlen, en als je op zoek bent naar iets nieuws is er genoeg om bij het shoppen naar ui te kijken.

 

Geef een reactie