3 teenslippers voor actief gebruik

Het weer is warmer geworden en het is tijd om eindelijk je voeten wat lucht te geven en te pronken met die onberispelijke pedicure die je jezelf hebt gegeven door uit te glijden op een paar teenslippers, ook wel het onofficiële schoeisel van de zomer.

Net als zoete sandalen en sportieve zwempakken zijn teenslippers een essentieel onderdeel van elke zomergarderobe, maar als u van plan bent om meer te doen dan alleen maar te luieren aan een zwembad in het uwe, is het belangrijk om een paar te vinden dat comfortabel en ondersteunend is.

De meeste teenslippers zijn dun en goed om gewoon in te schoppen, maar als u op zoek bent naar een paar met meer inhoud zijn er genoeg opties. Zoek naar merken die ondersteuning bieden aan de voetboog of gedempte voetbedden hebben om de impact van het lopen te absorberen. Er zijn zelfs teenslippers die zomervriendelijk zijn of klaar zijn voor watersporten. Deze teenslippers zijn soms sneldrogend of hebben speciale voetbedden die water wegnemen – sommige zijn zelfs gemaakt van anti-microbiële materialen die niet stinken of direct in de wasmachine kunnen worden gegooid.

De zomer moet gemakkelijk winderig zijn en niemand wil dat ongewenste voetpijn of blaren zijn plezier in de zon verpesten. Als je op zoek bent naar teenslippers om in te lopen die je voeten niet zullen doden en die schattig en comfortabel zijn, dan zijn de beste teenslippers om actief te zijn, volgens de WH-editors en enthousiaste recensenten.

Teva Original Mush

De dikke knijpende zolen van deze teenslippers bieden voetvormend comfort. Maar laat je niet misleiden door de extra vulling: Ze drogen ook supersnel als ze nat worden.

Oofos OOlala sandaal

Deze sandaal is voorzien van een speciale technologie die 37 procent meer impact absorbeert dan traditioneel schoenschuim, waardoor de spanning op uw voeten en gewrichten wordt verminderd. Bonus: Ze zijn machinewasbaar!

Crocs LiteRide™ Flip

Het superzachte voetbed geeft deze teenslippers een al gebroken gevoel. Door hun lichte constructie zijn ze perfect voor een zomerse wandeling.

Geef een antwoord