De beste werkkleding

Op veel werkvloeren is het nodig dat werknemers beschermd zijn. Als je bijvoorbeeld met zware machines werkt, kun je niet zomaar in joggingbroek en dunne schoenen naar werk komen. Ongevallen kunnen altijd gebeuren, maar met de juiste werkkleding kun je er veel vermijden of tenminste de schade verkleinen. Hieronder hebben wij enkele tips verzameld om de juiste bedrijfskleding te halen als je extra bescherming nodig hebt op je werkvloer.

Helm

Bij veel bedrijven waar met zware machines wordt gewerkt is een helm verplicht. Dit is ook beter zo. Als je met gevaarlijke apparatuur werkt, kan er altijd wel iets gebeuren. Dat je hoofd dan beschermd is is natuurlijk belangrijk.

De juiste werkschoenen

Zoals al vermeld, is het geen goed idee om sneakers op zo een werkvloer te dragen. Je hebt stevige schoenen nodig voor het geval dat je iets laat vallen. Met grisport werkschoenen heb je veel meer bescherming. Dit zijn dikke schoenen die hiervoor gemaakt zijn. Zo ben je zeker dat je voeten beschermd zijn.

Broeken

Hier is het belangrijk dat je een broek draag dat niet gemakkelijk ergens aan blijft hangen. Denk hier aan te veel tassen of te losse broeken. Je broek moet strak zitten, maar moet nog altijd veel vrijheid toelaten. Op de site van proforto.nl kun je terecht voor goede werkbroeken.

Veiligheidsvest

Een veiligheidsvest kan snel overdreven overkomen. Maar zo een vest kan wel heel nuttig zijn. Als je met zware machines werkt, is het natuurlijk continu luid. Zo zie je en hoor je niet meteen iedereen. Met een veiligheidsvest kun je zo gemakkelijk ongevallen vermijden.

Geef een antwoord