Kinderkleding trends: Zomer 2019

Elke ouder houdt ervan om lekker kleren te gaan kopen voor z’n kleintje. Je wilt natuurlijk dat jouw kind er stijlvol bijloopt, maar dit is niet altijd even makkelijk. Het is moeilijk om goed te kijken wat de trends zijn voor kinderkleding, want veel modesites schrijven alleen maar artikelen over kledingtrends voor volwassenen. Om de kinderkledingtrends van deze zomer in kaart te brengen, heb ik in dit artikel de top drie kinderkleding trends beschreven.

Stoere outfit

Voor zowel de jongens als de meisjes draait het om een stoere look. Met stoer wordt voor kinderen voornamelijk felle kleuren bedoeld en kleding bedrukt met grote prints. Kies voor een stoere spijkerbroek, bijvoorbeeld eentje van Vingino, en combineer deze met een bedrukt t-shirt met daarop bijvoorbeeld de favoriete superheld van jouw kind.

Casual look

Ook de casual stijl blijft dit jaar weer enorm vaak terugkomen. Het draait hier om comfortabel en praktisch, maar kan er alsnog enorm leuk uitzien. Een leuk merk met casual kleding is Small Rags. Dit merk heeft een grote collectie comfortabele, casual, maar stoere kleding bestaande uit zacht materiaal van hoge kwaliteit.

Zomers gekleed

Vooral voor de meiden is echt zomers kleden deze zomer ook echt in. Een jurkje met een leuke bloemetjesprint of een schattig rokje. Lichte en pastelkleuren zoals lichtroze of mint zijn de kleuren die de meisjes het liefst dragen en die vaak terug zullen zien de komende maanden. Met deze kleding voelt jouw kind zich echt als een prinsesje!

Kleed jouw kind stijlvol aan en let daarbij op de nieuwste trends! Shop in de fysieke winkels of neem een kijkje op een van de vele onlinekinderkledingsites.

Tagged: <a href="https://marlice.nl/tag/kinderkleding/" rel="tag">kinderkleding</a>, <a href="https://marlice.nl/tag/zomertrends/" rel="tag">zomertrends</a>

Geef een reactie