Hoe plaats ik wimperextentions

Nepwimpers en wimperextensions worden steeds populairder. Gelukkig voor jou zijn ze heel makkelijk zelf te plaatsen. Leer hoe je in een paar makkelijke stappen zelf nepwimpers zet en misschien kan je er een zakcentje mee verdienen.


Ben je van plan om samen met je nep wimpers make-up te gebruiken doe dit dan op voor dat je de nepwimpers gaat plaatsen. Vervolgens haal je de nepwimpers uit de verpakking. Belangrijk is om nu de lengte van de wimpers te checken. De nepwimpers dienen namelijk een paar millimeter voor je binnenste ooghoek te starten. Plus ze mogen niet verder komen dan de buitenste ooghoek, hiermee dien je goed rekening mee te houden. Nog een punt om rekening mee te houden is dat je de juiste kant van de nepwimpers gebruikt. Mochten de wimpers te lang zijn dan kan je ze ook op de juiste lengte knippen dit kan gewoon met een schaar. Een wimper is vaak voorzien van een lange en korte kant. Wanneer je denkt dat de lengte goed is buig je de nepwimper, niet te veel je moet ze namelijk alleen soepel maken. Vaak worden ze gebogen over het steeltje van een kwast.

 

“Zorg dat de nepwimper dicht bij
je eigen wimpers zitten”

 

De nepwimpers zijn nu gereed. Breng nu lijm aan de de band van de wimper. Vervolgens laat je de lijm gedurende 20 tot 30 seconden licht drogen. Nu zorg je dat je de wimper pakt met een pincet en kijk iets naar beneden in een spiegel. Zorg dat de nepwimper dicht bij je eigen wimpers zitten. De nepwimper moet namelijk net boven je eigen wimpers komen, althans de huid daarvan. Voer daarna druk uit op de nepwimper, wel met een schone vinger. Dit proces herhaal je natuurlijk ook op je andere oog. Om de finishing touch aan te pak je vloeibare eyeliner en trek je net boven de nepwimper een lijn om gaten op te vullen. Wat nog rest is mascara.

 

“Zorg dat je oog gesloten is
en werk van buiten naar binnen”

 

Een andere optie is om wimperextensions te zetten bij jezelf. Er zitten vaak meerdere lengtes in een pak wimperextensions. Pak degene met een lengte voor de buitenhoeken en de kortere voor de binnenkant. Zorg dat je een pincet bij hand hebt om de wimperextensions te pakken en dip deze vervolgens in de lijm. Vaak wordt er wimperlijm meegeleverd. Let wel op je hebt maar een klein beetje nodig. Zorg dat je oog gesloten is en werk van buiten naar binnen. Plaats de wimperextension wel op je eigen wimper en niet op je huid. Wimperextensions zet je één voor één neem hier dus de tijd voor. Vaak heb je er rond de 90 per oog nodig maar ga zolang door totdat je tevreden bent over het resultaat. Daarna herhaal je alles bij het andere oog.

Wil je nou leren om dit goed bij jezelf toe te passen dan kan je ook altijd een cursus wimperextensions volgen.

Geef een reactie