Rains Regenjassen

Als je in Nederland woont heb je vaak met slecht weer te maken. Regen is hier een levenswijze. De zomer is officieel nog niet eens voorbij en ik heb nu al genoeg regen gezien voor dit jaar.
Jammer genoeg zullen we de komende tijd nog veel meer regenbuien krijgen.
Regenwerend uitrusting is hier dan ook noodzakelijk.  
Een regenpak, regenjas, paraplu.
Allemaal manieren om soort van droog te blijven. Maar waar kies je voor?

Een regenpak is superhandig voor op de fiets of in een zware regen storm,

maar als je zoals mij veel met de trein reist, dan is het vaak al snel te veel gedoe.

Paraplu’s die vergeet men nou eenmaal. Ik ben vaak genoeg vergeten paraplu’s tegengekomen, in de trein, in café’s, noem maar op.
Zo moest ik vaak genoeg ergens terug om mijn paraplu terug te halen. Als je mazzel hebt rennt iemand je achterna met paraplu in hand.
Paraplu’s zijn bij een beetje wind ook alleen nog maar decoratief.
Mijn voorkeur gaat dus uit naar de regenjas.

Mijn probleem hiermee is dat ik ze vaak niet mooi vindt. Ze zijn functioneel en zien er meestal ook zo uit. De perfecte look voor een zeilwedstrijd of een wandeling door een tropisch regenwoud, maar niet waar ik naar op zoek ben voor in de stad.
Het is niet dat ze er niet zijn, maar vaak zijn de bijzondere jassen ook stukken duurder, en kwaliteit speelt dan ook een rol bij het kopen van een jas.

 

 

Hier ben ik dus naar op zoek geweest.

Dit is waar de jongens en meiden van Rains goed in zijn. Dit Deense merk is gespecialiseerd in regenkleding en accessoires.
In feite is alles wat ze daar maken waterbestendig. Het is ook niet zo gek, ze zien jaarlijks 500 mm neerslag.

Maar wat Rains voor mij speciaal maakt is het design. Het scandinavisch design zie je terug in de kleding. Ze ontwerpen mooie moderne jassen die ook regenbestendig zijn.

 

Rains jassen zijn ook heel trending nu. Er is op het internet genoeg aanbod. Ik probeer daarom ook altijd eerst te kijken of ik ze in de sale kan vinden.
Via dit shopping platform kan we je Rains jassen vinden. Je kan ook zorgen dat je op hoogte wordt gehouden als ze in de Sale zijn.
Super handig als waar je naar op zoek bent nog niet in de Sale is.

 

Geef een reactie