Het musthave T-shirt voor elke man

Het Alan red T-shirt is puur sprankelende Italiaanse kwaliteit, een T-shirt dat bij geen ene man in zijn kast mag ontbreken. De Alan red T-shirts zijn dan ook de ultieme musthave. Een garderobe zonder Alan red shirt is dan ook niet compleet.

Meer dan 70 jaar ervaring

Het merk Alan Red is onderdeel van het bedrijf Magir. In het kleine dorpje Varese, dat gelegen is in de nabije omgeving van Milaan, werd in 1940 een start gemaakt met het produceren van kleding en T-shirts. Tot 1997 maakte Magir alleen maar kleding voor andere bedrijven. Echter in 1997 vonden ze het genoeg geweest en was het tijd om met een eigen label te komen. En dat label werd Alan Red. Je kunt dan eigenlijk wel zeggen dat dit Italiaanse bedrijf al 70 jaar ervaring heeft op het gebied van heren T-shirts en ondergoed. Wist je dat het merk Alan Red in Nederland gelanceerd is? Sindsdien heeft het in de fashion wereld alleen maar tot meer succes geleid. Het merk is zelfs door heel Europa bekend.

Pasvorm

De Alan Red T-shirts voor heren kenmerken zich door kwaliteit en de perfectie. Alleen het beste katoen is goed genoeg voor deze shirts. Door de hoge kwaliteit en de perfecte pasvorm kunnen de T-shirts goed ademen, het voorkomt het risico van vieze zweetgeur.
Heb je ook zo’n hekel aan een T-shirt dat steeds uit je broek floept zodra je maar bukt of je armen omhoog doet? Dan moet je de T-shirts van Alan Red hebben, dan heb je dat probleem niet. De heren shirts zijn speciaal wat langer gemaakt, zodat ze altijd in je broek blijven zitten.Door de perfecte pasvorm is dit T-shirt ook heel goed te dragen op een spijkerbroek, het geeft een stoere look. Voor een stijlvollere outfit past het Alan Red T-shirt heel goed onder een overhemd of een trui.

Tip: https://www.hemdvoorhem.nl/overhemden

Diverse modellen Alan Red T-shirts

Binnen het Alan Red merk zijn er verschillende modellen T-shirts op de markt. Zo is er voor elke smaak en iedere outfit de perfecte combinatie te vinden. Ik heb de vijf modellen Alan Red T-shirts voor jou op een rijtje gezet.

Virginia

Het meest klassieke model is het Virginia T-shirt. Het model is recht en het brede boord is hoog om de hals gesloten. Met de korte mouwen vormt het een perfecte basis als heren T-shirt. Doordat het gemaakt is van 100% katoen draagt het super comfortabel.

Derby

Ook als het wat frisser wordt wil je niet altijd een trui dragen, maar gewoon een leuke blouse. Derby is dan ook het ideale T-shirt voor onder een blouse. Het smalle ronde boord straalt sportiviteit uit.

Vermont

Het Vermont model leent zich er perfect voor om onder een overhemd te dragen. De rechte pasvorm, de V-hals met het smalle boord geven een stijlvolle look. Maar ook gewoon zo op een spijkerbroek zie je er in dit T-shirt perfect uit.

Dean

Ook het Dean model heeft korte mouwen, een V-hals en daarnaast een slim-fit pasvorm. Op de rug zit een subtiele bedrukking. Met dit T-shirt creëer je een wel heel sexy look.

Aanbevolen: https://www.hemdvoorhem.nl/strijkvrije-overhemden

Montana

Alan Red maakt naast gewone T-shirts ook basic tanktops. Het model Montana is dan ook het ideale shirt als aanvulling op je ondergoed. Heb je een doorschijnend of wit overhemd dan is Montana het perfecte model hiervoor, vanwege de smalle pasvorm.

Style, comfort en hip

Een T-shirt is een T-shirt toch? Vaak zie je maar weinig verschil, totdat je de Alan Red T-shirts naast een ander T-shirt houdt. Pas dan zie je het kwaliteitsverschil en weet je dat je echt waar voor je geld hebt. Dit super moderne design houdt enorm lang zijn pasvorm vast, met Alan Red heb je geen lubberende shirts, maar perfectie. Alan Red produceert T-shirts met een hippe look, die stijlvol zijn en comfortabel zitten. De echte musthave voor elke man!

Geef een antwoord