Welke bikini past bij jouw lichaam?

Elk jaar komen er nieuwe bikini trends op de markt. Het is soms lastig bij te houden. Daarbij komt dat lang niet elke bikini trend bij jouw lichaam past. Wij hebben een lijstje voor je gemaakt met de verschillende bikini’s op en rij. Per bikini is uitgelegd welk lichaamstype erbij past.

Halter bikini

Heb jij brede schouders? Dit wordt in de volksmond ook ‘zwemmersschouders’ genoemd. Dit klinkt niet heel positief, maar met de juiste bikini accentueer je de andere delen van jouw lichaam meer. Ga bijvoorbeeld voor een bikini waardoor je schouders minder breed lijken. Dit kun je bereiken met een bikini die asymmetrisch is, oftewel een halter bikini. De schuine neklijn zorgt ervoor dat je schouders smaller lijken. Deze zomer is asymmetrisch een niet weg te denken op het strand!

Triangel bikini

Ben jij niet gezegend met heel veel vormen en rondingen? Dan heb jij het boyish figuur. Heel veel vrouwen zijn onzeker over hun boyish figuur in een bikini, maar dat is nergens voor nodig. Een voordeel is namelijk dat rondingen heel makkelijk te faken zijn, Dit klinkt misschien een beetje raar en onnatuurlijk, maar door het dragen van de juiste bikini is het echt zo! Ga namelijk voor een bikini met veel ruches en franjes zodat je meer volume creëert bij je borsten en heupen. Zo lijkt het of je borsten gelijk een stuk groter zijn zonde push up! Of ga voor een triangel bikini met brede zijkanten en effen dessin en kleur. Als je kleinere borsten hebt, kun je beter voor een triangel top dan een bandeau top.

High waist

Heb jij brede heupen en schouders maar ook een smalle taille? Dan heb jij een zandloper figuur. Lucky you! Dit is een figuur waar menig vrouw jaloers op is! Jouw kracht zit in je taille. Schroom daarom vooral niet om je smalle middel te laten zien. Ga voor een kwalitatieve top die voldoende support geeft bij de borsten. Kijk vooral  in de winkel naar tops met bredere banden of beugel bikini. Wil je wat minder de nadruk leggen op je brede heupen en heb je kortere benen? Ga dan voor een high waisted bikinibroekje. Dit zorgt er namelijk voor dat je benen een stuk langer lijken.

Badpak

Ben jij breder aan de bovenkant en wat smaller aan de onderkant van jouw lichaam? Dan heb je een appelfiguur. De beste keuze is dan een bikini die voor stevigheid zorgt. Ga bijvoorbeeld voor een bikini met brede banden of ééntje met een beugel. Om je taille te verlengen kun je gaan voor een bikinibroekje met juist een lage taille. Ook een badpak is een goede keuze voor jou. Met deze tips steel jij zeker weten de show op het strand!

Geef een antwoord